woensdag 17 augustus 2011

dEUS-nieuws

Ik moet vanavond een Engelse vertaling zien af te krijgen, wil ik op werkschema blijven en dit weekend van het voorspelde mooie weer buiten kunnen genieten. Vanavond dus geen ingewikkelde verhalen op mijn blog. Wel nieuws. dEUS-nieuws.


Bron foto: http://www.gva.be/

dEUS treedt vrijdag en zaterdag op in Nederland en België. Vrijdag op Lowlands, zaterdag op Pukkelpop. Voor beide festivals heeft de band aan de fans gevraagd welke nummers ze zeker moeten spelen. Hieronder volgt de setlist voor de Lowlands-bezoekers.

De Top 10:1. Suds And Soda
2. Roses
3. Instant Street
4. The Architect
5. Hotellounge (Be The Death Of Me)
6. Little Arithmetics
7. Nothing Really Ends
8. Theme From "Turnpike"
9. Bad Timing
10. Sister Dew
(Bron: http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/45008358)

Weinig verrassingen. Nummers van het nieuwe album gaat de band spelen na release, 16 september (inderdaad: steeds een dagje vroeger!). 16 December speelt dEUS in de Antwerpse Lotto Arena, 17 december in Vorst National te Brussel. De voorverkoop voor het Antwerpse concert start maandag 22 augustus om 09:00 uur.

Laat maar, maak alweer geen kans. Ik doe het in september wel met de nieuwe CD en nu met een oudje dat niet in bovenstaande lijst staat. 'Sun ra', afkomstig van het album Pocket Revolution.

9 opmerkingen:

Blewbird zei

Ik moet dEUS eens voorzichtig gaan proberen. Tips?

Johan zei

Poeh, de laatste CD, Vantage Point (2008), vind ik persoonlijk niet zo geweldig. Zijn voorganger Pocket Revolution (2005) is erg goed. Worst Case scenario (1994) is een klassieker. Volgens mij is er ook ooit een greatest hits CD uitgekomen, ergens aan het begin van dit millennium. Misschien daar eens mee beginnen?Of gewoon lekker You Tuben.

Anoniem zei

dEUS even stil geweest rond de band van Tom Barman, geweldig optreden gezien op het nazomerfestival in Middelburg een paar jaar geleden. Mogelijk ga ik naar Antwerpen 90 km van uit Middelburg is te doen.

Johan zei

Dan zou ik maar zorgen dat je zondagavond al voor de Lotto Arena gaat kamperen. Dat concert is geheid zeer snel uitverkocht!

Glaswerk zei

Blijft een puike band.

Goed om te weten dat er in september een nieuwe CD uitkomt.

Paul1987 zei

@ Blew

Persoonlijk kan ik je hun hele discografie aanraden, allemaal even sterk

@ Johan
Prettig nieuws om te lezen

Johan zei

@Glaswerk: helemaal mee eens.
@Paul: sterke discografie ja, alhoewel Vantage Point toch de minste blijft. Ondanks The architect en Slow.

paco painter zei

Ja, dit blijft genieten

Johan zei

Fijn om zoveel insteming te krijgen :-).