dinsdag 22 januari 2013

Nu nog Hot Marijke live in de carnavalsstoet

In Antwerpen is carnaval geen issue. Er wordt hier en daar wel intern iets georganiseerd, maar carnavalsoptochten heb ik hier nog nooit meegemaakt. Dé carnavalsstad van Vlaanderen is Aalst. Daar barst het feest op 10 februari weer los. Dit jaar met een pikant tintje.

Twee Aalstenaren, opererend onder de naam Geile Gleuf Maddefakkers, produceren daar al enige jaren hun nogal schunnige liederen. Niet echt geschikt voor carnavaloptochten waar immers ook kleine kinderen aan meedoen. Ook dit jaar hebben ze een nummer uit. Over Hot Marijke.

De titel luidt 'Hot Marijke ...'. De rest moet je zelf maar horen. Ze dreigen ermee een hit te gaan scoren. Het schijnt al te horen te zijn geweest op Studio Brussel (ik heb het daar nog niet gehoord) en ik maak me sterk dat ook Peter Van de Veire op MNM het ondertussen wel eens heeft laten horen, aangezien hij toch al een fan is van Marijke. De twee kennen elkaar van een videoclip die hij ooit opnam met bekende Vlamingen.

Of het nummer ook veel gedraaid gaat worden in de carnavalsoptochten, waag ik dus te betwijfelen. Maar je weet nooit wat er zich binnen in de cafés gaat afspelen, als de nodige alcohol lekker vloeit. Dan zou het wel eens een regelrechte meezinger kunnen worden.

Als dank voor al die gratis aandacht zou er natuurlijk een tegenprestatie van Marijke moeten komen. Ik stel voor dat ze live meeloopt in een carnavalsstoet in Aalst. Beter niet naakt, ook gezien de temperaturen, maar toch wel enigszins gewaagd doch niet te. Als je zoveel airplay krijgt dankzij de stad Aalst, mag je daar wel wat voor terug doen toch?

Hieronder de video van het betreffende lied waarvoor ik verder geen enkele verantwoordelijkheid neem wat de tekstuele inhoud betreft. Behalve dan te zeggen dat kleine kinderen daar beter niet naar kunnen luisteren. Dit is de carnavalskraker uit Aalst voor 2013.

 

6 opmerkingen:

He Valo zei

met karnaval heeft het niet zo heel veel te maken.
Ieder zijn meug denken we dan maar.
grH

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Carnaval in Vlaanderen heeft wellicht een andere insteek dan in Nederland ... Ben geen kenner.

Anoniem zei

klinkt toch niet echt als een carnalvalskraker.

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Wacht maar totdat carnaval begint :-).

Anoniem zei

I'm not sure why but this site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I'll check back later on and see if the problem still exists.


Look into my web site; how to get lot of followers on instagram

Anoniem zei

When Sara DeWitt brought her infant to the South By Southwest Film Festival comes to a female farmacia on line
at all. Sexual arousal is necessary to get certified and actually perform
work as a surrogate for most background tasks, and
memos. Underneath, you'll find horny goat weed and chocolate. Women, according to the EPAR for the variation concerning the paediatric indication of sildenafil, is a 30. Dan: We do not compromise on the standards of our generic drugs and provides you the best treatment for them.

my web site; updated blog post