woensdag 27 februari 2013

I'm sailing

Misschien heb je het al in mijn tweets vanochtend voorbij zien komen. Anders lees je het hier en nu. Ik ben voor minimaal drieënhalve maand gestopt met mijn dagelijkse nieuwsvoorziening op www.zelfstandigjournalistantwerpen.be Ik heb 's avonds onvoldoende tijd om ook dat nog eens bij te houden, gezien de noodzakelijke voorbereidingen voor mijn reis, het bloggen, de sociale media en een flinke freelance klus. Weliswaar zonder echte deadline, maar iets dat ik ook niet tot het oneindige moet rekken: het corrigeren en vertalen van een website over zeilvakanties.

De site in kwestie is www.aventuraplus.com De dame erachter heeft allerlei zeilvakanties in de aanbieding. Dichtbij of ver weg, voor de bescheiden portemonnee en voor degene die niet op een euro hoeft te kijken.

Het is leuk werk om met deze site bezig te zijn. Toeristische teksten liggen mij wel. Meer dan de meestal technische teksten die ik op mijn werk moet corrigeren. En passant leer ik gelijk wat over zeilen en de gebieden waar dat kan.

Zelf zie ik me niet zo snel op een zeilvakantie gaan, ondanks de titel van dit blog. Ook al hoef je zelf niet per se te kunnen zeilen, het lijkt me toch wel nuttig om te kunnen zwemmen en dat zit er bij mij ook niet in. Mocht jij wel toevallig plannen in die richting hebben, dan kun je altijd eens op de site kijken die dus continu in bewerking is.

De bekendste zeiler ooit.

9 opmerkingen:

christinA eijkhout zei

Zeilen heeft mij nooit getrokken. Ik word al zeeziek op de pont over het IJ.

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Dan ben je een echte landrot :-).

Anne Vellinga zei

ik ben benieuwd wat je ons gaat voorschotelen in je nieuwe blog. veel plezier ermee, en gelukkig zeil je niet weg met de noorderzon...

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Nieuw blog? Dat blijft gewoon deze!

lebonton zei

je wordt een zeilstandig journalist ;-)

Selma zei

Ik heb alle wereldzeeën bezeild, alle continenten bezocht inclusief Antarctica, war kan jouw mevrouw mij bieden?

Johan zei

@Ton: specialisatie is nooit weg :-).
@Selma: zeilen bij de Seychellen?

petrus zei

Het zeilen is aan mij voorbij gegaan.

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Teveel in het vliegtuig gezeten :-).