zondag 1 december 2013

Koop mijn boek en steun het rolstoelschommelproject van El Soplo del Viento

El Soplo del Viento is een vzw (vereniging zonder winstoogmerk) uit Heverlee (Leuven). De vzw wil bruggen slaan tussen mensen met en zonder handicap. Op 20 en 21 december organiseert de vzw een 24-uurs marathon in het Antwerpse Borgerhout in het kader van de Studio Brussel-actie Music for Life. Met de marathon wil de vzw zoveel mogelijk geld ophalen voor de realisatie van een rolstoelschommel. Een schommel dus waarmee ook kinderen in een rolstoel naar hartenlust kunnen schommelen. Meer over de gedachte hierachter en hoe de schommel gerealiseerd moet worden, lees je op http://www.soplo.be/musicforlife.html


logo


Ik ben gevraagd om tijdens de 24-uurs marathon te vertellen over mijn Europese reis en het daaruit voortgekomen boek. De precieze dag en het precieze tijdstip worden begin deze maand bekendgemaakt en daar communiceer ik uiteraard nog over via de geëigende kanalen.

Maar, ik doe meer dan alleen mezelf promoten. Omdat ik uiteraard helemaal achter de actie sta, doe ik ook een duit in het zakje: van ieder verkocht exemplaar van mijn boek in de maand december sta ik één euro van mijn winst af voor El Soplo del Viento. Krenterig? Pardon, dat is wel 20% van mijn winst. Je wordt echt niet rijk door het zelf uitgeven van een boek!

Er zijn nog hordes mensen die mij kennen en bijvoorbeeld via Facebook te kennen hebben gegeven mijn boek te 'liken'. Kom nu eens in actie en koop mijn boek. Zo steun je twee goede doelen in één klap. Ik wil in 2014 uiteraard weer verder reizen. Voor dat jaar staan Hongarije/Roemenië/Bulgarije op het programma. En je steunt tegelijkertijd het rolstoelschommelproject van El Soplo del Viento.

Wat houd je tegen? Je hoeft alleen maar even op de cover rechts bovenaan te klikken en het boek is al bijna besteld!

2 opmerkingen:

Anne Vellinga zei

Koop dat boek! Ik heb het gedaan en geen moment spijt; het is ontroerend en wijs en onthullend. He kijk wordt verruimd en je hart geraakt. Dit is het moment!

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Dat is nog eens een positieve recensie!