dinsdag 17 december 2013

Uitnodiging voordracht 'Leven met een beperking in Europa'

Het merendeel van mijn bloglezers weet nu zo langzamerhand wel dat ik van 1 mei t/m 9 juni dit jaar een reis langs 12 Europese landen heb gemaakt. Sommigen hebben mijn daarover verschenen boek al gekocht. Anderen blijken nog steeds te twijfelen.

Voor die twijfelaars is er goed nieuws: op zaterdag 21 december om 11:30 uur houd ik een voordracht over mijn reis en het boek in 't Werkhuys, Zegelstraat 13 te Borgerhout (zijstraat van de Turnhoutsebaan, makkelijk bereikbaar per ov!).

Wat vertel ik in het half uur dat mij is gegeven? Het onderwerp is toegankelijkheid, want daar draaide heel mijn reis om.  Uiteraard introduceer ik mijzelf kort voor de aanwezigen die mij niet kennen. Daarna ga ik in op het hoe en waarom van mijn reis en vertel ik enkele hilarische anekdotes die ik heb meegemaakt. Ten slotte vat ik mijn opgedane conclusies samen.

Mijn voordracht valt in het kader van de 24-uurs marathon van www.el-soplo-del-viento.be om geld in te zamelen voor een rolstoelschommel voor kinderen in een rolstoel. Zoals bekend, steun ik deze actie de gehele maand december door van ieder verkocht exemplaar 20% van mijn winst af te staan aan dit goede doel.

Ik heb zaterdag geen stapel boeken bij me, dus mijn boek bestellen kan via de geëigende kanalen. Zie ik je zaterdag?  

4 opmerkingen:

lebonton zei

het is de afstand, maar veel succes!

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Begrijp het. Dank!

bert deben zei

alvast succes gewenst - kan spijtig genoeg niet komen vanwege zelf dan weer aan de andere kant van de grens ...

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Dat is jammer. Toch bedankt!