donderdag 27 februari 2014

'Miracles do exist!'

Het was vandaag weer Roemeense date dag. Wil er niet al te veel over kwijt, omdat ik dan te veel in privé details moet treden over haar. Zoals bekend, staat haar privacy voor mij op de allereerste plaats wanneer ik over haar blog.

Laten we het erop houden dat het orgasme weer moeizaam was. Kwam droog klaar. Ja, dat kan. Ooit eens eerder meegemaakt bij Bulgaarse date (trouwens ook weer terug op haar werkplek van lang weg geweest. Zo kan ik mijn verleden met haar nooit definitief voor mezelf afsluiten).

Bon, de seks was niet het belangrijkste waar ik het vandaag heel summier over wil hebben. Dat waren haar privé verhalen waaruit volgens Roemeense date duidelijk blijkt dat God bestaat.'Or do you have another explanation?' Niet één, twee, drie nee. Maar overtuigd van de 'wonderen Gods' waaraan zij de uitkomsten van gebeurtenissen toeschrijft, ben ik toch allerminst en zal ik nooit worden. Sommige van haar verhalen deden eerder mijn verantwoordelijkheidsgevoel, ja: daar gaan we weer, tot grote hoogten pieken nadat ik terug thuis was beland.

Daar heb ik weer naar moeten handelen via het schrijven van een korte mail aan haar. Zal ik vanavond nog wel een tijdje wakker van liggen. Had ik het niet gedaan, was mijn nachtrust ook bij lange na niet gegarandeerd geweest.


Ondertussen hoop ik dat ze inderdaad een personal Jesus heeft die over haar waakt. Hoef ik het niet alleen te doen :-). 'You will see: one day the big miracle will happen and then you're gonna believe in God too.' 'I'm totally willing.' Kan zo langzamerhand zelf ook een personal Jesus gebruiken. Weet je wat: ik schakel er gelijk twee in!

 


2 opmerkingen:

Annette zei

Mooi gevoelig neergezet. Ja wat helpt het als je 'iets'van je afschrijft!

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Zou ik het niet meteen doen, blijf ik zeker malen in mijn gedachten :-).