donderdag 20 maart 2014

Het definitieve afscheid komt eraan

Slechts nieuws voor alle trouwe volgers van mijn avonturen met Roemeense date: hooguit nog een maand of drie en dan zijn ze afgelopen. Het hing al tijden in de lucht, dus als een verrassing of zelfs een schok kwam dit nieuws niet voor mij vandaag.

Het eerste kwartier op haar kamer deed nog niets vermoeden. Ik vertelde over mijn vooruitgang inzake mijn zoektocht naar werk en het lezen van de Bijbel. Zij leest de Bijbel niet. 'I don't need the Bible to believe in God. I pray.' Verstandiger. Als je het boek eenmaal leest, val je snel van je geloof af.

De seks ging als een tierelier. Binnen een stijf kwartiertje was het gepiept. Niks geen droog klaarkomen. Geeneens veel kinky vluchtweggetjes. Gewoon zes dagen niet masturberen en jezelf mentaal oppeppen dat het dan wel ter plekke moet gebeuren. Zelf het initiatief in het begin nemen en een goede blowjob helpen daarnaast ook. 'You shouldn't masturbate before coming to me.' Duidelijk. Twee dagen van tevoren al aan de gang gaan, levert toch een zekere orgasmeluiheid op de dag zelve op. Ik zal me voortaan bedwingen de keren dat ik nog naar haar toega.

Na gedane zaken vraag ik haar toch nog maar een keer of zij geen nieuws heeft. Na een kleine aarzeling komt het er alsnog uit. 'Well, in June I go to xxx and I don't think I will come back. I have to stop this work. You know that. If I can find something else there, I won't return. Are you sad now?'

'No, not sad. It's good you finally took a decision. I hope we will stay in contact. You won't change your mail address?' 'My phone, yes, but my mail no. Of course we keep contact.'

'If you stop, I stop too. I've been thinking this for already a long time. I don't want to go to another girl.' 'It's better you don't. Nobody will give you what I did (...).' Zeker van haar eigen wat dat betreft, is ze dus wel :-). 'It's better you find a girl who has a disability too.' 'I know, but it's not that easy. For instance, should I date a blind girl: I won't be able to help her a lot and the other way around. Or a girl in a wheelchair.' 'No, you must find a girl who is disabled just like you or less.' Probeer haar maar te vinden. 'Maybe, you find someone in Romania.' 'I love Romanian girls.'

Dat ik stop met mijn wandelingen naar het Schipperskwartier eens dat Roemeense date er weg is, staat al in mijn brein geprogrammeerd zolang ik bij haar kom. Ik heb dat ook altijd gezegd bij andere dames de afgelopen bijna 26 jaar, maar ik meen het nu wel degelijk serieus. Roemeense date geeft me wat ik nodig heb: affectie, lichamelijke aandacht en platte seks. Zou ik prima bij een andere dame weer kunnen zoeken en misschien ook wel weer grotendeels kunnen vinden. Maar, het blijft surrogaat voor iets groters dat ik in het leven zoek: een liefde voor altijd, zonder ervoor te hoeven betalen en met een grotere zekerheid dat zij het niet op een dag mooi vindt geweest. Dat, beste lezers, ga ik nooit vinden in betaalde seks. Ik heb dat natuurlijk altijd wel geweten, maar bleef desondanks doorgaan vanwege bepaalde spoken uit het verleden. Die zijn nu allemaal netjes de deur uit en daarom kan en wil ik na Roemeense date er echt een punt achter zetten. 26 Jaar betaalde seks is genoeg geweest. Als het in juli inderdaad over en uit is met bezoekjes aan Roemeense date is het op de kop af ook 26 jaar geleden dat ik met betaalde seks begon. Hoe symbolisch.

Ik hoop haar tot die tijd nog een keer of drie/vier te bezoeken. Het definitieve afscheid stel ik dus nog even uit, maar ik kan me er nu op voorbereiden. Heb in elk geval al een selfie van haar en mij. Ze heeft me uitgelegd hoe ik foto's kan maken met mijn smartphone. Valt zelfs voor een digibeet als ik te doen en is praktisch om te weten voor tijdens mijn verblijf in Boekarest.

Over afscheid nemen, zijn duizenden songs geschreven. Vergeef het me dat die nu niet spontaan allemaal in mij opkomen. Vandaar dat ik ter afsluiting vasthoud aan een oude vertrouwde Pumpkins-klassieker. Over een paar maanden vliegt Roemeense date weg uit mijn leven. Het is goed zo. Ik hoop dat ze haar geluk in het leven gaat vinden!


4 opmerkingen:

Annette zei

Sjips!

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Ik wist dat het ooit zou gebeuren en dat het niet nog jaren ging duren ...

petrus zei

Hou je haaks.

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Gaat wel lukken. Dank!