donderdag 10 april 2014

Ik lig weer op koers

De sessie met Meesteres van vorige week vrijdag was absoluut niet gepland. Budgettair niet en fysiek niet. Gelukkig heb ik deze maand een bescheiden financiële meevaller waaruit ik het kon financieren. Gelukkig zijn de sporen al zo goed als niet meer zichtbaar, dacht ik toch. Twee keer gelukkig, want vandaag bracht ik mijn wel gebudgetteerde en fysiek voorziene bezoekje aan Roemeense date.

Ik had me bij het maken van de afspraak gisteren al verontschuldigd voor eventueel paniekvoetbal richting haar de afgelopen week. Ze reageerde met een typisch vrouwelijke opmerking: 'Honey, I'm glad you did. It shows you care about me.' Alsof ze daar ooit aan heeft moeten twijfelen ... In elk geval wilde ik er vandaag niet zelf opnieuw over beginnen.

Op haar gebruikelijke openingsvraag 'Tell me (something)' begin ik dan ook over de mislukte sollicitatie afgelopen dinsdag. Zij gaat er echter al snel overheen met een uitleg over haar eigen situatie en waarom ze mijn SMS-jes waarschijnlijk niet heeft gezien. 'You were really worried?' Nou en of. Alhoewel ik me had voorgenomen het te verzwijgen, vertel ik haar in geuren en kleuren over het feit dat de stress vanwege haar mij had gebracht naar Meesteres met het verzoek om een harde sessie. 'What did she do?' 'Hard whipping and caning. It was visible on my back very well, but not anymore now.' 'Did it help?' 'Yes, I felt relieved after it.' 'Oh baby ...' Ze staat op en ik krijg nog wat extra knuffels en kussen. Bij het uitkleden, toon ik haar mijn rug. 'See, no traces left.' 'Yes, I see something here.' Hm ...

Omdat ik vooraf niet goed wist hoe ze op dit hele gebeuren zou reageren richting mij in person, ben ik tijdens het gesprek toch iets gespannen in gedachten. Al laat ik het in mijn woorden niet merken. Wel alsnog tijdens de seks. Als er bij mij enige positieve druk op staat, ben ik al snel geiler dan normaal. Dat bemerk ik thuis, dat was vorige week het geval en ook nu. Wicked Willie stijf krijgen, is totaal geen probleem en ze brengt me moeiteloos naar een hoogtepunt. Ruim binnen de tijd en eigenlijk zonder enig kinky spelelement, wat 'dirty talk' daargelaten.

Na afloop liggen we nog geruime tijd samen. We praten over haar toekomst. Ik blijk vorige keer toch niet helemaal de clue te hebben begrepen. Ze gaat niet het land uit. Niet voorgoed tenminste. Wel op vakantie in juni. Bij terugkeer hoopt ze in zo'n situatie te verkeren dat ze kan stoppen met dit werk. Niet zozeer vanwege die vakantie. Dat stoppen, is ze nu al aan het voorbereiden. Zover mogelijk.  Als alles gaat verlopen zoals gehoopt.

'I will miss you', vertelde ik haar tijdens de seks. Reken maar van yes. In al die 26 jaar van normale sekscontacten springen die laatste twee jaar met haar er met twee koppen en schouders bovenuit. Dit ga ik nooit meer beleven. Denk ik toch. Het vriendschappelijke contact met haar, dat moet ik nu al goed zien te regelen. Zeker gezien de afgelopen weken. Ik doe het tijdens het samen liggen. 'I want to ask you one thing before it's too late.' 'Ask me.' 'What is a good frequency for you to keep contact once you've stopped? Once a month? Once every two months? I don't want to send you 100 mails each week.' 'Mail me when you feel like it. If I read them, I answer.' Haar mails lezen, doet ze nu net niet frequent. Kan me dus beter niet te veel en te vaak laten gaan  ...

Allez, ik lig weer op koers met Roemeense date. Een pak van mijn hart. Om dat te begrijpen, moet je mijn verleden kennen. De autobiografie erover komt eraan, maar kan en ga ik nu nog niet publiceren. Eerst moet Roemeense date stoppen met dit werk. Want, anders krijgen we te veel mogelijke privacy inbreuken. Normaal gesproken, plan ik nog twee bezoeken aan haar voordat het juni is. Nog twee keer seks en intimiteit met Roemeense date. Dan is het voorbij. Ook vandaag herhaalde ik wel een keer of twee dat ik voor haar hoop dat haar wens uitkomt. Er is geen woord van gelogen.

Welke muziek past enigszins bij dit verhaal? Johnny Cash is altijd goe. We hebben het vandaag niet veel over God gehad, maar hij is altijd in de buurt wanneer ik haar bezoek :-). 

6 opmerkingen:

Annet zei

Gelukkig was het geslaagd!
Menselijk contact: zo belangrijk, hoe dan ook....

lebonton zei

cash is altijd handig bij dit soort aangelegenheden ;-)

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

@Annet: het belangrijkste in het leven.
@Ton: bedoel je dat dubbelzinnig :-)?

petrus nelissen zei

good old Johny.

petrus nelissen zei

good old Johny.

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

De tekst moet je ook aanspreken ...