donderdag 10 juli 2014

Alles kabbelt voort

Alles kabbelt voort. Ik zoek naar werk. Ik zoek naar nieuw onderdak in Nederland. Voorlopig geen ontwikkelingen. Ik kijk naar vrouwen op straat, op datingsites. Voorlopig nog niemand gevonden met wie een wederzijds 'ja ik wil'-gevoel kan ontstaan.

Ik werk aan mijn nieuwe site. Een mannelijke sekswerker prijkt reeds in het profielengedeelte. Binnenkort hopelijk ook een Meesteres. Zoals je weet, zijn sommige mensen met een beperking niet bang voor wat SM. Met die twee eerste schapen over de dam volgen er hopelijk meer. Dan kan ik eens gaan zitten aan een persbericht dat de site werkelijk onder de aandacht moet brengen. Aandacht betekent hopelijk ook adverteerders.

Alles gaat op z'n dooie akkertje. Voor het eerst in mijn leven heb ik daar vrede mee. Laat het maar voortkabbelen. Op een gegeven moment slaat de vlam wel weer in de pan. Nu hoeft het nog even niet. Een geheel nieuwe ervaring, deze gedachte. Ik ben er voor het moment blij mee.

's Ochtends zet ik wat muziek op tijdens het werk. Dit nummer komt dan met regelmaat voorbij op Studio Brussel. Een wereldnummer is het niet, maar het is niet slecht. Zoals alles in mijn leven op dit moment niet super goed en niet slecht verloopt. Het kabbelt voort en ik zie en hoor dat het goed is.


Geen opmerkingen: