dinsdag 15 juli 2014

Zomerprogrammering

Alhoewel het vechten in Oekraïne en in het Midden-Oosten vrolijk verder gaat, zitten we toch met zijn allen vooral in de zomerprogrammering. Radio- en tv-programma's zijn on hold. Herhalingen troef. Zondag begint Zomergasten weer. Het ideale programma om de rest van de zomer op te vitten. Gezien de gasten en de presentator, weer Wilfried de Jong, is succes wat dat betreft verzekerd.

Ook mijn blog lijkt aan het euvel van een zomerdienstregeling te lijden. Ik heb weinig te vertellen. Ik solliciteer, ik netwerk, ik zoek naar een woning in Nederland, ik masturbeer, ik onderhoud mijn sociale contacten (lees: Roemeense date). That's it. Het gaat allemaal naar behoren, zij het dat er geen doorbraken zijn.

Kabbelde het in mijn vorige blog nog rustig voort, nu kun je gerust spreken van een zomerprogrammering in mijn dagelijkse leven. Om jullie en mij niet te vervelen met herhalingen van zetten, zet ik dit blog tot september even on hold. Op de eerste vrijdag van augustus na dan. Mocht er voor die maand september ineens iets heel opmerkelijks te melden zijn, ontwaak ik wel uit mijn zomerslaap.

Voor degenen die nog naar Lowlands of Pukkelpop gaan in augustus heb ik maar één dringende kijktip: Portishead. Je moet ze minstens één keer in je leven live hebben gezien. Ik  ben dezer dagen sowieso weer in een Portishead mood. Voor de verandering enkele nummers die ik nog nooit ten gehore heb gebracht op deze plaats, alle afkomstig van het tweede album 'Portishead' uit 1997. Ja, we worden oud ....


   

2 opmerkingen:

lebonton zei

met een doorbraak zou het ook niet kunnen kabbelen ;-)

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Dat is waar. In elk geval heb jij voldoende muzikale oefenstof voor je popkoor deze zomer met dit blog :-).