vrijdag 8 augustus 2014

Waar ik zondag slaap? In Den Haag!

Het is eigenlijk van de gekke, maar ik neem liever geen risico. Ik heb maandag om 13:00 uur een sollicitatiegesprek in Zoetermeer. Als ik die dag vanuit Antwerpen de trein naar Den Haag CS neem van 09:36 uur, moet ik normaal gesproken rond 11:15 uur op Den Haag CS aankomen. Niets is echter tegenwoordig zeker met NS en NMBS.

Seinstoringen, wisselstoringen, personen op of langs de sporen. De meldingen komen iedere dag voorbij. Het zal je maar gebeuren dat het net jou overkomt op die maandag. De trein eerder is geen optie, want die vertrekt al om 07:36 uur. Tamelijk overdreven om vroeg op te staan voor die trein voor een gesprek om 13:00 uur..

Ik heb zondag dus maar weer hetzelfde hotel in Den Haag geboekt alwaar ik in juni ook verbleef. Dan kan ik van daaruit op mijn gemak in de loop van maandagochtend naar Zoetermeer. Dat is dus het antwoord op de vraag van Kurt Cobain 'where did you sleep last night'? 

Jullie moeten trouwens wel een beetje opletten se. Ik ben een week te laat met deze clip. Moet ik dan alles zelf onthouden? LOL!


4 opmerkingen:

lebonton zei

ik heb 21 jaar in den haag geslapen, kan het alleen maar aanbevelen.
succes maandag ;-)

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Dank je wel! Mocht ik de baan krijgen en accepteren, dan volgen nog veel meer nachten slapen in Den Haag. Alleen niet in een hotel, want dan hoef ik net zo goed niet te gaan werken qua inkomsten en uitgaven :-).

Anoniem zei

Zo kan je ook nog eens het nuttige met het aangename verenigen. Niet altijd duidelijk overigens waar daar de scheidslijn ligt.
Succes!

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Je hebt het helemaal door Aad. Dank je wel!