donderdag 18 september 2014

Nieuwe start

Niet, omdat het vandaag toevallig mijn verjaardag is. Wel gewoon, omdat het hoog tijd is voor een nieuwe start. Na talloze vruchteloze sollicitaties in een jaar tijd. Ik heb ze niet geteld. Zestig? Zeventig? Te veel in elk geval. Dan toch maar het pad van het ondernemerschap op.Ik ben eigenlijk meer voor zekerheid, maar je moet wat op je 45e. De realiteit is dat je dan al zo goed als te oud bent geworden voor vele werkgevers. Ook zonder handicap. 

De komende week zullen jullie niet veel van mij horen. Ik zit van maandag t/m woensdag in Den Haag. Veldwerk ter plekke wat mijn workshops 'België verklaard voor Hollanders' betreft. Stoomcursus marketing. Zou de kennis moeten hebben, maar mijn laatste examen dateert alweer van 21 jaar geleden. Adviesgesprek m.b.t. mijn ondernemingsplan. Zien of ik toch niet snel een woning kan bemachtigen in Den Haag. De ellenlange wachtlijsten in de sociale sector zodoende omzeilend. En ten slotte een blik werpen op, en een goed gesprek met, de locatie waar ik mijn workshops wil geven. Zie daar het programma. Mocht het allemaal een beetje vlotten, besteed ik de rest van dit jaar aan de definitieve voorbereiding. Eerste vereiste is dan het uit de grond stampen van een website en overige marketing.

Ook op het persoonlijke vlak wil ik dit jaar een nieuwe start maken. Liefde kun je niet kopen. Niet afdwingen. Wel opzoeken en zo plezierig als mogelijk invullen. Zonder dat je op zoek moet gaan naar een dame met wie je direct weer heel close wilt zijn. Dat heb ik gehad. Roemeense date heeft me altijd gestimuleerd persoonlijk dat te doen op het vlak van seks en intimiteit wat ik vind dat nodig is, voor en na haar vertrek. Ze zou deze stap begrijpen en accepteren. Ik begin steeds meer aan een goede vrijpartij toe te raken. Minder frequent, minder de hemel zoekend. Niets meer en niets minder dan eens in de zoveel maanden genot en vooral lichamelijke affectie.

Welkom in mijn 46e levensjaar! 


7 opmerkingen:

fulps zei

Nog vele jaren en succes!

lebonton zei

met zulke voornemens is de wens 'nog vele jaren' meer dan ooit op z'n plaats.

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

@Fulps: dank je wel!
@Ton: het gaat niet allemaal van vandaag op morgen zijn nee.

Gerard S. T zei

Van harte en veel succes!

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Dank je wel en welkom op mijn blog!

knutselsmurf zei

Van harte gefeliciteerd !
6 Jaar jonger dan ik. Ik heb bewondering voor je ondernemingszin. Zelf als er niks lukt, moet je trots zijn op wat je geprobeerd hebt, in deze moeilijke tijd.

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Dank je wel Knutsel. De ondernemingszin is toch enigszins uit nood geboren. Uitkering wordt volgend jaar lager, aan een baan geraak ik niet. Dan moet je toch iets ...