dinsdag 14 juli 2015

Langdurige blogpauze

Mijn leven is nog steeds niet saai. Ik heb de komende maanden zoveel hooi op mijn vork genomen dat ik nu al weet dat het bloggen er bij in gaat schieten. Ik kan jullie dus niet meer op regelmatige basis  deelgenoot maken van wat er allemaal speelt. Daarom las ik per vandaag een langdurige blogpauze in.

Concreet wil dit zeggen dat je van mij op deze plek in 2015 in principe niets meer verneemt behalve de vaste ingrediënten. Wat dat dan zijn? Natuurlijk de eerste vrijdag van de maand clip, in oktober het jaarlijkse laarzenblog en in november zal ik vast wel weer in een November rain stemming zijn.

Wat het jaarlijkse laarzenblog betreft: dat wil ik dit jaar meer visueel gaan maken. Foto's zijn statisch. YouTubes meer lust voor het oog. En toevallig is er een Duitse site waar lieden met een laarzenfetish hun hart kunnen ophalen. Alvast een voorproefje voor die dagen in de komende maanden dat het weer er niet voor zorgt dat je het vanzelf warm krijgt (LOL).

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach, je hoort wel vaker van bloggers dat ze er langer mee gaan ophouden of helemaal. Vaak komt er niets van terecht.
Ga jij ook niet volhouden voorspel ik nu al ;-)

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Bloggen heeft hoe dan ook even geen grote prioriteit meer voor mij :-).

lebonton zei

je bent al eens eerder gestopt ;-)

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Weet ik. Het is blijkbaar moeilijk lezen. Ik zeg nu niet dat ik helemaal ermee stop. Ik zeg dat je de komende maanden niet veel van mij moet verwachten.