vrijdag 18 december 2015

Nieuw jaar: nieuw werk, nieuw boek, voortzetting bekend project

Mijn laatste blog voor 2015. Of er moeten nog hele vreemde dingen gebeuren in de wereld. Ook in 2016 zal ik niet heel veel bloggen, want dat jaar belooft als vanouds druk, druk, druk te worden.

Eigenlijk zijn de laatste twee weken van 2015 dat al. Ik ben vandaag begonnen met mijn freelance job voor drie maanden. Weer voor MEE, maar dan zuiver thuiswerk en zuiver input/redactie. Het verschaft drie maanden inkomsten. Maanden waarin ik verder zoek naar iets vast. Ik heb wat sollicitaties in Nederland lopen. Solliciteer dit weekend nog in Leuven. Ik zie de laatste tijd genoeg voorbijkomen. Economie lijkt warempel aan te trekken in Vlaanderen en Nederland.

Ondertussen ben ik ook bezig de laatste hand te leggen aan de publicatie van mijn nieuwste boek. Dit is de coverfoto. Ja, het boek gaat over seks! Teren op betaalde liefde heet het. Het boek handelt over mijn persoonlijke ervaringen met betaalde seks en de wereld van het betaalde sekswerk in zijn algemeen. Je kunt het beschouwen als een aanvulling op mijn site handicap en prostitutiebezoek. Mijn persoonlijke ervaringen zijn uiteraard autobiografisch, maar lang niet zo onthullend opgeschreven als in mijn nooit te publiceren autobiografie. Dat heeft er alles mee te maken dat ik niet mijn hele leven in dit nieuwe boek hoef bloot te geven. Wat ik vertel over mijn eigen ervaringen met sekswerkers staat in functie van (sorry, dit is Vlaams) het verhaal dat ik aan de doelgroep wil vertellen. Die doelgroep is personen met een beperking die overwegen een beroep te doen op een sekswerker. Onder andere. Ook de sekswerkers zelf en bijvoorbeeld studenten maatschappelijk werk, psychologie of seksuologie reken ik tot de mogelijke geïnteresseerden. Handicap en seks blijft nu eenmaal een onderwerp dat niet altijd even makkelijk bespreekbaar is. Mijn persoonlijke ervaringen zijn zonder censuur neergepend. Ik praat dus open en bloot over het waarom en hoe. Normale seks en SM. Wellicht niet iedereen hun ding, dat laatste. Publicatie is voorzien in januari. Als het eenmaal zover is, laat ik het op deze plek zeker weten!

Eveneens in januari start ik, traditiegetrouw zou ik haast willen zeggen, met de voorbereiding van het volgende traject op mijn Europese reis. In mei plan ik Bulgarije, Kroatië en Slowakije te bezoeken. Of in omgekeerde volgorde. Moet nog uitvogelen wat het beste is qua reizen. Op mijn site lees je er al meer over. 

Met deze drie zaken heb ik mijn handen al meer dan vol in de eerste maanden van 2016. Mijn derde site Europees correspondent heb ik daarom noodgedwongen on hold gezet. Ik sta nog steeds achter het idee, maar heb voorlopig geen tijd om er echt werk van te maken. En concrete inkomsten gaan voor.

Mag ik jullie ten slotte fijne feestdagen toewensen en het beste voor 2016? Hopelijk een jaar zonder te veel IS geweld en andere narigheid. Al ben  ik bang dat die wens wreed verstoord zal worden.


4 opmerkingen:

lebonton zei

succes met al je plannen en goede dagen gewenst.

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Goede dagen ook jouw kant op gewenst.

Anoniem zei

Ga er maar voor!

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Zal weinig anders op zitten :-)!