zondag 30 oktober 2016

De laatste kilometers

Toegegeven: ik heb nog een paar duizend kilometer te gaan op mijn Europese reis, maar ik ga volgend jaar hoe dan ook aan mijn laatste kilometers beginnen. Een memorabel moment.

De meeste kilometers in één keer legde ik gelijk af in het jaar dat ik startte met mijn reis in het kader van Mensen met een beperking aan het woord, 2013. Het precieze aantal weet ik niet meer uit mijn hoofd. Iets rond de 5.000 kilometer in een tocht langs 13 landen. Een trip van in totaal vijfenhalve week. De jaren daarna heb ik het niet meer zo gek gemaakt. Waar financiële en praktische redenen aan ten grondslag lagen. In 2017 wil ik echter nog één keer een huzarenstukje uithalen.

In april of mei plan ik een trip langs alle landen rond, in of in de buurt van de Middellandse Zee. Te beginnen in Lissabon en dan verder via Madrid, Rome, Athene, Valletta en Nicosia. Ik hoop dat op het vasteland vooral per bus te doen. Naar Malta en Cyprus zal het vliegtuig onvermijdelijk zijn. Later in 2017 zou ik mijn reis dan moeten afsluiten in het voormalige Oostblok:  Bratislava en Sofia.

Ook nu is de grote vraag of het naast praktisch ook financieel uitvoerbaar gaat zijn. Zoals ieder jaar hoop ik op enkele gulle sponsors. Daar staat nu iets tegenover! Bekijk onderstaande video en mail me als je mij wilt sponsoren. Zegt het vooral voort!

   

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi tripje. De voorpret is al begonnen!

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Nu de financiering nog!