woensdag 26 juli 2017

Ik ga vreemd

Nu zijn jullie dat wel van mij gewend om te lezen, maar ik bedoel het dit keer zuiver plastisch. Ik heb nu ook een blog bij Wordpress. Niet zomaar een blog. Een fotoblog.

                                         Kathedraal Lhjubljana


Je vindt er veel foto's van mijn reizen door de EU tot nu toe. Die heb ik door de jaren heen wel voor het merendeel op mijn site en/of Facebook geplaatst. Nu staan ze allemaal mooi onder elkaar op één blog. Met een doel.

Ik heb nog zes landen te gaan inzake mijn project Mensen met een beperking aan het woord. En ik zou het aandoen van die landen een beetje vooruit willen laten gaan. Als het even kan, wil ik in 2018 kunnen zeggen dat mijn reis is gedaan, ik alle interviews heb afgerond en ze netjes in een boek staan (met extra's).

Daarvoor heb ik sponsorgeld nodig en dat fotoblog is bedoeld als een trigger voor mijn inspanningen om geld in te zamelen. Lees en zie het zelf bij Wordpress en zegt het voort!.

2 opmerkingen:

lebonton zei

ik kan op wordpress niet reageren ivm een verlopen account en iets wat ik niet snap. maar....., ik kan me nog herinneren dat je voor je eerste reis nog met fotograferen ging oefenen. dat lukt inmiddels aardig ;-)

Zelfstandig journalist Antwerpen zei

Met een normale digitale camera kan ik aardig overweg. Met een Smartphone absoluut niet. Daarom geen foto's uit Boekarest.